AIM DATE SRL

Denumire afacere: AIM DATE SRL

Nume si prenume Antreprenor: Călugăr Ioana

Valoare ajutor de minimis: 109.250 lei

Descriere afacere:

Ideea de afacere AIM DATE SRL a plecat de la necesitatea firmelor comerciale care isi desfasoara activitatea in zona orasului Miercurea Sibiului si a faptului ca in Miercurea Sibiului nu exista firma care sa presteze servicii de prelucrare date contabile si alte documente conexe, astfel ca agentii economici din regiune sunt nevoite sa apeleze la firme de specialitate din alte orase invecinate precum Sibiu si Alba Iulia, care se afla la cel putin 30 de km distanta.

Afacerea AIM DATE SRL isi propune dezvoltarea unui birou de prelucrare date contabile si alte documente conexe, care sa satisfaca neviole clientii la un nivel optim de calitate, sa asigure castiguri optime si profit pe termen lung.

Administratorul societatii are studii in domeniul economic si detine experienta semnificativa in domeniu economic, resurse umane, financiar si contabilitate, iar ca parte importanta in afacere va aduce plus valoare, fiind unul dintre cei 3 angajati din firma ce va contribui la realizarea serviciilor pentru clienti.

AIM DATE SRL va avea sediul in Miercurea Sibiului si va fi o firma flexibila, care se pliaza la nevoile clientilor si ofera servicii profesionale la un pret accesibil.

Clientii vizati de firma noastra AIM DATE SRL sunt persoane juridice pentru care se pot configura pachete de servici avantajoase, adaptate neviolor specifice alea acestora.

In ceea ce priveste plata serviciilor de prelucrare date contabile si alte documente conexe, in functie de nevoile clientilor, vor exista mai multe posibilitati, dupa cum urmeaza:

  • Plata prin OP la emiterea facturii fiscale;
  • Plata in numerar la emiterea facturii fiscale;

Sediul firmei va fi dotat cu echipamente specifice pentru prestarea serviciilor, acestea fiind  achizitionate din bugetul planului de afaceri si din resursele firmei. Se vor achizitiona echipamente si bunuri specifice serviciilor de birou precum calculator, laptop, imprimanta, scaner, fax laser, distrugator documente, dulap documente, scaune birou, program IT + licenta + abonament si alte materiale consumabile. Pentru spatiul ce va avea destinatia de sediu pentru firma se vor obtine toate avizele, autorizatia de functionare si semnatura electronica pentru firma.

Viziunea AIM DATE SRL este de a deveni un prestator de servicii care sa asigure o pozitie de ”optiunea cea mai favorabila” ca pret pe piata din Miercurea Sibiului si localitatile invecinate.

Dorim sa fim dinamici si capabili sa evoluam pe termen lung, sa avem sanse reale de dezvoltare continua, sa fi profesionalisti in ceea ce facem pentru a crea valoare pentru clientii nostrii si pentru comunitatea in care activam.

Misiunea firmei AIM DATE SRL este de a oferi servicii prelucrare date in sistem privat de calitate, in cadrul unei firme profesionale cu personal calificat.

Sa fim lider pe piata.

Satisfacerea tuturor exigentei clientilor.

Sa oferim consultanta pe intelesul tuturor si servicii accesibile .

Angajamente responsabile.

Sa intelegem nevoile clientilor.

Sa oferim seriozitate tuturor clientilor fara discriminare.

Valorile firmei AIM DATE SRL sunt:

- respect - ne respectam uni pe altii, ne recunoastem capacitatea si valoarea

- integrtate - suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie

- colaborare - apreciem diversitatea de opinii, stim sa ascultam ,suntem clari stunci cand comunicam - simplitate - in relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul.

Contact: 0724.553.428