ADELINA&ANDREEA COM SRL

Denumire afacere: ADELINA&ANDREEA COM SRL

Nume si prenume Antreprenor: Moga Elena Rodica

Valoare ajutor de minimis: 109.250 lei

Descriere afacere:

Deschiderea unui magazin nespecializat in mediul rural este una dintre cele mai simple si profitabile idei de afaceri. Aproape jumătate din populația României trăiește în mediul rural si trebuie să se aprovizioneze regulat cu alimente, produse de uz casnic, precum si materiale si unelte pentru agricultura. Pornind de la aceste constatări bazate pe o realitate incontestabilă și verificabilă, a luat fiinta ADELINA & ANDREEA COM  un magazin nespecializat, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. In plus, aici avem posibilitatea sa vindem si produse proprii, fie alimentare, fie confectionate manual, ca tesaturile sau tricotajele. 

Afacerea nou înființată în cadrul proiectului este o microîntreprindere care îşi propune să acţioneze pe piaţa de comerț cu amănuntul. La nivelul localității Apoldu de Sus si al localităților din vecinătate segmentul de comercializare a produselor alimentare, băuturi si tutun are un trend ascendent în ultimii ani, astfel ca permite intrarea in piaţa a unor noi competitori. Afacerea nou înființată, prin prezenţa sa in zona de comerţ, îşi asuma si un rol social, respectiv acela de a ocupa forta de munca, din categoria persoanelor neocupate, de a contribui, prin plata contribuţiilor, la bugetul consolidat de stat si de a-si asuma realizarea de profit si plata impozitului corespunzător vânzărilor. Astfel, prin implementarea proiectului nostru vom contribui la scăderea numărului de persoane neocupate, la crestarea nivelului de trai al persoanelor care vor lucra în firma noastră si implicit la creşterea economica  a comunității noastre.

Viziune: Viziunea noastră este să devenim furnizorul final principal de produse alimentare pentru clienții din Apoldu de Sus și împrejurimi.

Misiune: Să asigurăm cu produse și servicii de necesitate imediată locuitorii din Apoldu de Sus, furnizând produse de calitate la prețuri acceptabile.

Valori:

  • Comunicarea – credem cu tărie în comunicarea cu clienții, furnizorii și colaboratorii noștri pentru a asigura produse și servicii de înaltă calitate.
  • Calitatea – promovăm și căutăm produse de înaltă calitate la prețuri corecte.
  • Flexibilitatea – suntem interesați să relaționăm permanent cu clienții, furnizorii și colaboratorii noștri pentru a furniza cele mai potrivite produse și servicii solicitate de către consumatorul final.
  • Inovarea – credem că întotdeauna este loc de mai bine, căutăm soluții noi la probleme vechi și noi, alături de clienții noștri.

Obiective

OS 1 - Crearea a minim 2 locuri de munca si ocuparea acestora;

OS 2 - Atragerea unui numar de minim 250 de clienti individuali in primul an de activitate;

OS 3 - Cresterea notorietatii pe piata.