HAIR IULYADE SRL

Denumire afacere: HAIR IULYADE SRL

Nume si prenume Antreprenor: Fălămaș Iuliana

Valoare ajutor de minimis: 108.000 lei

Descriere afacere:

Ideea afacerii HAIR IULYADE SRL a pornit din necesitatea unor servicii de infrumusetare in zona, din atractia si pasiunea intreprinzatorului catre acest domeniu, din piata pe care a indentificat-o precum si din dorinta de a oferi servicii clientilor cu un grad de satisfactie mai mare decat la concurenta, beneficiind de cele mai noi si performante produse si tehnologii din domeniu.

Serviciile unui salon de înfrumusețare beneficiază de o cerere ridicată și constantă tot timpul anului, iar factorii care vor asigura succesul afacerii vor fi utilizarea unor produse de calitate, precum și fidelizarea unui număr cât mai are de cliente sau clienți.

Aceasta afacere se va adresa tuturor oamenilor, femei, barbati, copii dar clientii principali vor fi femeile cu venituri medii si mijlocii care acorda o atentie deosebita aspectului exterior. In prezent femeile, indiferent de vcenitul lor lunar, isi permit sa mearga cel –putin o data pe luna la un salon de infrumusetare. Acestea vor reprezenta 70% , restul de 30% fiind barbati si copii

Va fi amenajat  salon de infrumusetare la standarde europene unde sa se puna accent pe calitatea serviciilor oferite si pe satisfactia clientului. Vor fi utilizate produse profesionale si aparatura moderna  cu care sa ofer aceste servicii de inalta calitate persoanelor care vor trece pragul salonului pentru a reveni intotdeauna cu placere.

Activitatile de infrumusetare pe care le vom desfasura vor viza aspecte precum:

 • activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat ( de seara si pentru nunta ), vopsit, nuantat, ondulat, îndreptat
 • manichiura si pedichiura clasica, oja semipermanenta, manichiura gel,
 • Diversificarea serviciilor;
 • Cresterea vanzarilor si a cifrei de afaceri anual;
 • Cresterea numarului de salariati;
 • Participarea salariatilor la cursuri de perfectionare, workshopuri, traininguri

In mod concret salonul se va ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Totodata mizam pe o echipa de angajati cu experienta si pregatire in domeniu, pasionati de frumos si care vor contribui in mod semnificativ la furnizarea serviciilor la standardele propuse, astfel incat clientii sa observe diferenta intre produsele noastre si ale concurentei si sa aleaga in continuare din oferta de servicii a firmei noastre.

HAIR IULYADE SRL isi propune sa ofere discounturi clientilor fideli si sa realizeze campanii de reduceri de pret pentru a stimula vanzarile pe termen scurt si de a usura decizia cleintilor de a apela la serviciile salonului nostru

Viziunea noastra: HAIR IULYADE SRL isi propune sa devina un nume recunoscut in domeniul saloanelor de infrumusetare din zona, in conformitate cu nevoile clientilor si ale pietei identificate contribuind astfel si la dezvoltarea societatii.

Misiunea noastra: Noi credem ca fiecare persoana merita sa fie fericita, iar fericirea unei persoane depinde atat de felul cum arata la exterior cat si de felul cum se simte in interior. Pentru indeplinirea acestei misiuni ne propunem sa prestam servicii de calitate la preturi accesibile,sa satisfacem o gama variata a nevoilor clientilor nostri prin oferirea de servicii cu un inalt grad de profesionalism, sa fim un model de afacere profitabila in UAT Miercurea Sibiului.

Principalele valori ale firmei vizeaza:

 • Calitatea – HAIR IULYADE SRL lucreaza cu furnizori certificati si personal calificat pentru a oferi clientilor servicii de calitate.Prin calitate noi intelegem nu numai calitatea produselor, a serviciilor proprii si a furnizorilor nostri ci tot ceea ce este important pentru clienti.
 • Pasiune – HAIR IULYADE SRL. facem cu pasiune ceea ce facem, cautam sa ne perfectionam si sa ne dezvoltam continuu
 • Flexibilitate – HAIR IULYADE SRL. flexibilitatea fata de clienti este o valoare importanta pe care doreste sa o imbunatateasca permanent prin produsele si serviciile pe care le ofera clientilor sai.
 • Creativitatea - HAIR IULYADE SRL mizeaza pe creativitatea angajatilor sai si sprijina dezvoltarea spiritului creativ inrandul oamenilor pasionati de frumos si schimbare.
 • Fericirea - un client fericit este un client care se va intoarce.

Obiective:

 • Diversificarea serviciilor;
 • Cresterea vanzarilor si a cifrei de afaceri anual;
 • Cresterea numarului de salariati;
 • Participarea salariatilor la cursuri de perfectionare, workshopuri, traininguri