VOODOO EVENTS SRL

Denumire afacere: VOODOO EVENTS SRL

Nume si prenume Antreprenor: Popescu Ionel Dan

Valoare ajutor de minimis: 109.963 lei

Descriere afacere:

S.C. Vodoo Events S.R.L. îşi desfăşoară activitatea în scopul devenirii uneia dintre cele mai importante societăţi care activează în domeniul organizării de evenimente si furnizarii de logistica – în domeniul organizarii de evenimente culturale, sportive, evenimente sociale, festivaluri, targuri si conferinte în Judetul Sibiu, dar şi în perspectiva extinderii pe plan national, cu o ofertă adresată atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.

Compania noastra are toate sansele sa devina una de succes deoarece: este singura firma din Judetul Sibiu care se ocupa de furnizarea logisticii necesare evenimentelor cat si asigurarea implementarii proiectului/evenimentelor precum si a mentenantei pe durata evenimentului.

Compania are echipă de oameni foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, care acordă o importanţă deosebită atât perfecţionării profesionale continuue, cât şi menţinerii unui contact permanent cu clienţii pentru a cunoaşte cerinţele acestora şi pentru a veni în întâmpinarea lor cu soluţii originale.

Vodoo Events ofera posibilitatea inchirierii de logistica necesara – (mese, scaune, pavilioane, mobilier outdoor, mobilier lounge indoor etc), transportul acestora, implementarea proiectului/ evenimentului cat si asigurarea mentenantei in cadrul evenimentelor proprii sau ale clientilor.

Viziunea companiei este orientata in directia urmatoarelor strategii :

- adaptabilitatea la cerintele clientului;

- dezvoltarea  continua, diversificarea si imbunatatirea serviciilor si a produselor

Misiunea firmei noastre este de a oferii clientilor produsele cele mai calitative si practice la preturi accesibile si direct proportionale cu calitatea oferita

Valori

Principalele valori ale companiei vizeaza:

  • Calitate – Voodoo Events S.R.L lucreaza cu personal calificat si cu experienta pentru a oferi clientilor finali servicii de calitate. Totodata compania investeste permanent in imbunatatirea proceselor si seriviciilor oferite clientilor.
  • Pasiune – Voodoo Events S.R.L s-a nascut din pasiune si din cererea pietei, pentru evenimente stradale, festivaluri, targuri etc
  • Complexitate – Voodoo Events mizeaza pe complexitatea in ceea ce priveste asigurarea serviciilor conexe pentru clienti prin intermediul facilitatilor de inchiriere logistica, transportul, montajul acesteia cat si de implementarea proiectelor si mentenanta pe toata durata desfasurarii acestora
  • Flexibilitate – pentru Voodoo Events S.R.L flexibilitatea fata de clienti este o valoare importanta pe care doreste sa o imbunatateasca permanent prin serviciile pe care le ofera clientilor sai.

Obiective

OS 1 Crearea a minim 2 locuri de munca permanente si ocuparea acestora in primele 6 luni de la infiintarea firmei 

OS 2 Consolidarea pozitei pe piata serviciilor de organizare de evenimente in regiunea Centru

OS 3 Dezvoltarea in permanenta a portofoliului de servicii oferite