SIDONIA HANDMADE SRL

Denumire afacere: SIDONIA HANDMADE SRL

Nume si prenume Antreprenor: Mihalache Nicoleta Sidonia

Valoare ajutor de minimis: 108.000 lei

Descriere afacere:

Handmade este o arta ce imbina talentele unei persoane in crearea unui produs unic si plin de personalitate lucrat manual. In ultimii ani, tendintele sunt indreptate catre diferentiere, unicitate, personalizare, fie ca este vorba de decoratiuni, jucarii, bijuterii, vestimantatie, etc.si am dorit ca pasiunea pentru lucru manual sa se transforme intr-o afacere.

Ne propunem sa realizam o varietate de decoratiuni, accesorii, sau aranjamente florale pentru evenimente, dar si pentru decorarea casei, pentru cei care iubesc un decor practic si totodata definit de o estetica deosebita, dorind sa oferim clientilor tot ce au nevoie pentru a jongla cu idei cat mai interesante.

Destinatia produselor handmade sunt clientii care se bucura de unicitatea produselor. Produsele care pot fi create in acest tip de afacere sunt variate, de la accesorii, decoratiuni, genti, obiecte. Ideea unei astfel de afaceri este una unica in orasul Miercurea Sibiului .

SIDONIA HANDMADE SRL isi doreste sa transforme o idee simpla intr-un paradis, clientii nostri sa se bucure de cele mai frumoase aranjamente florale din flori crosetate, aranjamente pentru lumanari, decoratiuni, din ce in ce mai intalnite la impodobirea caselor de sarbatori dar si in viata de zi cu zi. Firma noastra doreste sa se ocupe cu productia, comercializarea accesoriilor si produselor hand-made si isi propune sa se dezvolte pe aceasta piata facand din pasiune o arta - aceea de a fi creativ zi cu zi.

In cadrul atelierului va lua nastere si un magazin de prezentare a produselor. Acest magazin va avea rolul de a promova in randul comunitatii din Miercurea Sibiului arta ce imbina talentele unei persoane in crearea unui produs unic si plin de personalitate si ulterior de a face ateliere scoala unde copii pot vedea si, de ce nu, isi pot insusi frumusetea acestei meserii.

Toate produsele sunt realizate manual, iar cea mai mare parte au caracter unicat sau de serie mica.

Astazi putem vorbi de o piata a produselor artizanale intr-o continua crestere, la care se adauga un numar din ce in ce mai mare de potentiali clienti atrasi de traditiile autohtone.

Principalele linii de produse oferite de firma noastra sunt :

 • Aranjamente din plante si alte elemente decorative
 • Papusi si jucarii
 • Produse de vestimentatie
 • Podoabe si accesorii din materiale textile
 • Gablonturi si accesorii textile
 • Martisoare, felicitari si invitatii

Astfel ne propunem o promovare in mediul online, site-ul de prezentare va oferi posibilitatea de a previzualiza online catalogul de produse finite, se vor putea salva in lista de creatii favorite, sau se vor putea trimite/distribui pe facebook sau prin intermediul canalelor de comunicare online.

Datorita facilitatilor oferite de site-ul de prezentare, va fi foarte simplu si usor pentru clienti sa comande din fata calculatorului produsele dorite, iar acestea vor fi livrate in locul indicat de client in termenul agreat.

Viziune

Viziunea SIDONIA HANDMADE SRL este de a da o nota de personalitate produselor dorite de clienti si de a aduce o pata de culoare  in viata de zi cu zi a clientilor nostri.

Misiune

Misiunea SIDONIA HANDMADE SRL este de a oferi permanent clientilor produse si servicii de calitate, imbunatatirea si diversificarea permenanta a serviciilor si produselor proprii pentru a corespunde nevoilor in continua schimbare ale clientilor.

Valori

Principalele valori ale companiei vizeaza:

 • Calitate -  lucreaza cu furnizori certificati si personal calificat pentru a oferi clientilor finali produse de calitate. Totodata compania investeste permanent in imbunatatirea proceselor si produselor oferite clientilor.
 • Pasiune – SIDONIA HANDMADE s-a nascut din pasiune pentru frumos si vestimentatie, ceea ce transmitem si clientilor nostrii prin intermediul echipei noastre de oameni pasionati si dedicati in domeniu.
 • Simplitate – SIDONIA HANDMADE mizeaza pe simplitate in ceea ce priveste asigurarea serviciilor conexe pentru clienti prin intermediul facilitatilor online oferite de platforma
 • Flexibilitate – pentru SIDONIA HANDMADE flexibilitatea fata de clienti este o valoare importanta pe care doreste sa o imbunatateasca permanent prin serviciile pe care le ofera clientilor sai.
 • Creativitatea - SIDONIA HANDMADE ofera posibilitatea de a pune in valoare creativitatea clientilor sub indumarea echipei SIDONIA HANDMADE si nu numai. Mizam pe creativitatea clientilor si sprijinim dezvoltarea spiritului creativ in randul oamenilor pasionati de haine.

Obiective:

 • Extinderea activitatii la nivel regional;
 • Cresterea notorietatii afacerii cu accent pe mediul online;
 • Cresterea intensiva pe segmentul de clienti corporate - persoane juridice;
 • Cresterea vanzarilor si a cifrei de afaceri anual;