FLAVIA STAR FOOD SRL

Denumire afacere: FLAVIA STAR FOOD SRL

Nume si prenume Antreprenor: Goia Maria Claudia

Valoare ajutor de minimis: 109.250 lei

Descriere afacere:

Ideea unei astfel de afacere a aparut din necesitatea cumparatorilor de produse de tip fast foud  avand in vedere ca in orasul Miercurea Sibiului nu exista nici o firma de acest gen care sa le ofere o gama bogata de sortimente din categoria serviciului alimentar mentionat mai sus,

Activitatea societatii se incadreaza in sfera alimentatiei publice, focalizandu-se pe segmentul consumatorilor intre varsta de 15-65  de ani.

Conform studiilor intreprinse  pe piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere, caracterizata printr-o cerere puternica la astfel de produse.

Produsele firmei noastre este orientat spre satisfacerea nevoilor zi de zi, fie zi de lucru, fie zi de sarbatoare. Conditia esentiala de competitivitate intr-un astfel de sector o reprezinta satisfacerea exigentelor clientilor printr-un meniu variat precum si asigurarea unui ambient placut.

Dorim sa ne adresam unui spectru larg de consumatori, carora sa le oferim produse proaspete, de calitate si cu o amprenta specifica a conceptului de bucatarie de fast-food, concept introdus si in Romania de marile companii dupa anul 1990.

Produsele noastre se bazeaza pe carne de pasare, porc si legume proaspete de la producatorii cu traditie din zona si condimente specifice acestor produse importate din tarile cu traditie in astfel de servicii.

Principalele linii de produse oferite de firma noastra sunt:

-        Pui la rotisor

-        Cartofi prajiti

-        Gratare

-        Hot dog

-        sandwich-uri – diverse sortimente;

-        cafea (cu diverse arome, irish, caucino, etc.)

-        ceai diverse sortimente;

-        fresh de fructe diverse sortimente;

-        Bauturi calde

Oferim de asemenea servicii complementare de servire  si livrare a produselor dupa cum urmeaza:

 • Livrare la domiciliu / la serviciu – pentru clientii fideli, care achizitionaeza in mod regulat produsele noastre sau pentru clientii care achizitioneaza cantitati de minimum 30 buc se poate asigura livrara la locul indicat de client;
 • Posibilitatea de servire pe loc in locatia din Miercurea Sibiului, intr-o ambianta linistita si eleganta;
 • Posibilitatea de servire la pachet pentru acasa, produsele sunt ambalate individual in ambalaje speciale;
 • Posibilitatea realizarii de abonamente si comenzi planificate in baza unui contract standard agreat de ambele parti;
 • Posibilitatea de configurare a produselor in functie de preferintele clientului, prin selectia specialitatilor de ti fast food din portofoliul nostru si combinarea produselor dupa gustul clientului.

Incinta reprezentata de rulota trebuie sa primeasca toate aprobarile sanitar-veterinare anterior demararii actiunilor. Aceste aprobari se bazeaza in special pe igiena, anexa fiind si un contract cu o firma specializat in colectarea deseurilor. Tot legat de igiena sunt reprezentate  si cursurile de notiuni de igiena pe care trebuie sa le urmeze oamenii angajati. 

Rulota va putea fi pozitionata in puncte cheie a orasului, deasemenea, va putea fi mutata in diverse locuri, facindu-si simtita prezenta la diverse evenimente din judetul Sibiu.

Va exista o gama larga de preparate, clientul avand posibilitatea sa comande oricare produs in cantitatile dorite la un pret accesibil.

Firma FLAVIA STAR SRL este o companie flexibila, care se pliaza la nevoile clientilor si oferta servicii de calitate la un pret accesibil.

Rulota fast food se adreseaza unui public foarte larg, cu activitate profesionala cat mai diversa.

Alte avantaje ale FLAVIA STAR SRL:

 • Locatia – in centrul orasului;
 • Echipamente si tehnologie avansate, utilizarea de materiale de buna calitate, colaboratori si furnizorii de materiale/consumabile/produse pentru curatat profesionale; Personal instruit, inclusiv protectia muncii, dinamic, motivat cu capacitate de imbunatatire contiuna a performantelor profesionale, deschis spre adoptarea de echipamente si proceduri inovative in domeniu, capabil sa tina pasul cu schimbarile alerte in acest domeniu si cerintele / exigentele clientilor.

Viziunea FLAVIA STAR SRL este de deveni un producator al unei game largi de produse de de tip fast food in proximitatea casei, locatia aleasa pentru amplasarea rulotei fiind Orasul Miercurea Sibiului, sau in proximitatea locului de distractii, la targuri si alte evenimente.

Misiunea FLAVIA STAR SRL este de a oferi consumatorilor de produse de tip fast food din Miercurea Sibiului si nu numai produse diversificate, la un nivel inalt de calitate adaptate nevoilor clientilor.

Pe termen lung intreprinderea isi va dezvolta gama de produse, folosind utilaje performante, si asigurand pregatirea permanenta a salariatilor pentru acoperirea nevoilor in continua schimbare a pietei din domeniu.

Valori

Principalele valori ale companiei vizeaza:

 • Calitate – FLAVIA STAR SRL lucreaza cu furnizori certificati si personal calificat pentru a oferi clientilor finali produse de calitate. Totodata compania investeste permanent in imbunatatirea proceselor si produselor oferite clientilor.
 • Profesionalism - FLAVIA STAR SRL va investi permanent in instruirea angajatilor astfel incat acestia sa asigura servicii profesionale clientilor, de la servire, la designul mancarurilor, aranjarea farfuriilor pentru a fi cat mai apetisante, etc.
 • Pasiune – FLAVIA STAR SRL s-a nascut din pasiune pentru gatit ceea ce transmitem si clientilor nostrii prin intermediul echipei noastre de oameni pasionati si dedicati in domeniu.
 • Experienta – FLAVIA STAR SRL mizeaza pe experienta bucatarilor in pretararea mancarurilor si pe experienta personalului in bucatarie si in servirea clientilor. Creativitatea – FLAVIA STAR SRL ofera posibilitatea de a pune in valoare creativitatea clientilor sub indumarea echipei FLAVIA STAR SRL si nu numai. Mizam pe creativitatea clientilor si sprijinim dezvoltarea spiritului creativ in randul consumatorilor de produse fast food.

Contact: 0765.997.308