ANA SUPER COFFE SRL

Denumire afacere: ANA SUPER COFFE SRL

Nume si prenume Antreprenor: Drăcos Ana 

Valoare ajutor de minimis: 109.250 lei

Descriere afacere:

Ideea de afacere S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. a aparut ca urmare a sesizarii oportunitatii existente in piata locala, intrucat un astfel de business, conceput la standardele pe care prezentul plan si le-a propus, nu exista la acest moment in satul Apoldu de Sus. Astfel, misiunea noastra este aceea de a asigura clientilor o alternativa superior calitativa la diversele sortimente de bauturi pe baza de cafea, sucuri imbuteliate  si altele asemenea, disponibile la acest moment in oferta micilor magazine si restaurante existente in zona.

Piata cafenelelor si a altor mici afaceri de tip coffee shop/ coffee bar inregistreaza tendinta de crestere sustinuta, cantitativ cat si valoric, manifestata mai puternic in ultimii 4-5 ani. Pe termen mediu si lung, investitia intr-o astfel de afacere de mici dimenisuni isi dovedeste rentabilitatea, pentru ca acopera o nevoie simpla: aceea de a savura o cafea buna alaturi de cunoscuti, intr-un cadru placut, familiar si de a socializa cu aceasta ocazie. Chiar si in acele piete cu un numar mare de cafenele, acest tip de afacere are sanse sporite de crestere, sustinute de tendintele maifestate in ultimii ani in acest domeniu.

Societatea va asigura clientilor sai servicii de servire a bauturilor pe baza de cafea, ceaiuri, sucuri naturale din fructe, bere si alte tipuri de  bauturi, intr-un mediu ambient placut, la standarde inalte. Prin oferirea acestor tipuri de servicii clientilor, se vor asigura incasari care sa depaseasca cheltuielile pentru prestarea acestor servicii, rezultand profitul necesar care sa asigure rentabilitatea investitiei.

Principalele linii de produse oferite de S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. sunt:

 • Bauturi pe baza de cafea - diverse sortimente si arome (espresso, cappuccino, cafe latte, latte machiatto si altele asemenea);
 • ceai - diverse sortimente;
 • produse de patiserie - diverse sortimente;
 • sucuri naturale din fructe stoarse - diverse sortimente;
 • bere, sucuri imbuteliate si alte tipuri de bauturi servite in mod obisnuit in astfel de localuri.

Pe langa aceste produse, caffe bar-ul va oferi clientilor posibilitatea de a viziona anumite evenimente sportive, de a-si organiza mici evenimente private tip aniversarisau zile onomastice si, in timp, de a participa la evenimente tematice.  

Produsele oferite de caffe bar-ul pe care dorim sa il deschidem sunt destinate persoanelor care consuma des cafea si produse pe baza de cafea si care apreciaza un produs de calitate, diferit de ceea ce ar putea consuma in propriul camin sau in oferta unor restaurante sau magazine de tip alimentar din zona. Un alt avantaj va fi reprezentat de oferta de sucuri naturale proaspat stoarse, care nu exista la acest moment in portofoliul de produse al vreunui alt business din zona.

Caffe bar-ul va fi conceput astfel incat sa asigure clientilor care ne trec pragul o ambianta placuta, in care pot consuma aceste produse. Pentru cei care isi dores sa se bucure de produsele pe baza de cafea/ sucuri naturale in miscare, ne-am gandit sa asiguram servicii de tip coffee to go. Mai mult, clientii isi vor putea personaliza bautura pe baza de cafea sau sucul natural, pentru ca le oferim posibilitatea sa isi aleaga propriile combinatii, bazate pe preferintele pe care le au pentru o aroma sau alta.

In viitorul apropiat, societatea isi propune sa dezvolte portofoliul de produse si servicii oferite si sa asigure dotari suplimentare, de calitate, care sa atraga un numar de clienti in continua crestere, de diferite categorii: din medii de viata diferite (rural-urban, cu venituri mici, medii si mari). Diversificarea serviciilor și dezvoltarea continua a personalului, disponibilitatea de  dotare continua a spatiului, vor crea conditii pentru cresterea cifrei de afaceri, a profitului, contribuindu-se astfel la dezvoltarea economica a firmei, in conditiile cresterii calitatii serviciilor si a asigurarii satisfactiei clientului.

S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. ofera de asemenea servicii complementare de servire a produselor, dupa cum urmeaza:

 • Posibilitatea de servire pe loc in locatia din Apoldu de Sus, intr-un ambient plact si relaxant;
 • Posibilitatea de servire la pachet, pentru acasa sau la servici; produsele sunt ambalate individual in ambalaje speciale;
 • Acordare de carduri de fidelitate si preluare de comenzi planificate;
 • Posibilitatea de personalizare a produselor in functie de preferintele clientului;
 • Organizare de evenimente tip majorat, zile de nastere, zile de nume, mici evenimente  pentru persoane fizice si juridice.
 • In timp, analizam posibilitatea de a achizitiona o vitrina frigorifica in vederea asigurarii spre vanzare a unor produse pentru consum rapid – tip sandwich-uri, mici prajituri si altele asemenea.

S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. ofera pe langa produsele sale delicioasa si un mediu elegant si placut unde se poate servi cafeau preferata, ceaiuri, milkshake, suc din fructe, bere, cocktail-uri, etc.

Viziunea S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. este de a incuraja publicul consumator de cafea sa consume produse de cafea si nu numai, intr-un ambient placut, unde se pot relaxa consumand o gama diversificata de produse si specialitati de cafea si ceaiuri aduse din toate colturile lumii.

Misiunea S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. este de a oferi consumatorilor de cafea din Apoldu de Sus si imprejurimi o experienta agreabila si un mediu placut pentru servirea cafelei si a altor produse complementare.

Valori

Principalele valori ale companiei vizeaza:

 • Calitate – S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. lucreaza cu furnizori verificati si personal calificat pentru a oferi clientilor sai produse finale de calitate. Totodata, compania investeste permanent in imbunatatirea proceselor, echipamentelor si produselor oferite clientilor.
 • Pasiune – S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. s-a nascut din pasiune pentru cafea si produsele pe baza de cafea, pasiune pe care incercam sa o imprimam si clientilor nostri, prin intermediul personalului angajat, pe care il vom identifica dupa anumite criterii specifice de selectie.
 • Experienta – S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. intentioneaza ca, dincolo de produsele inalt calitative oferite, sa asigure, prin serviciile si personalul angajat, o intreaga experienta. Suntem convinsi ca acesta reprezinta un avantaj concurential semnificativ, chiar si pe o piata unde concurenta este puternica. 
 • Creativitatea – S.C. ANA SUPER COFFEE S.R.L. va avea o echipa creativa si acest lucru se va reflecta in detalii privind amenajarea spatiului, gama de produse oferita, strategiile de vanzare, felul in care isi va fructifica avantajele detinute, astfel incat, in timp, afacerea sa creasca intr-o maniera sanatoasa.