METAL BAN PLUS SRL

Denumire afacere: METAL BAN PLUS SRL

Nume si prenume Antreprenor: Ban Gheorghe

Valoare ajutor de minimis: 109.250 lei

Descriere afacere:

Ideea infiinatarii acestei afaceri a aparut datorită faptului că, antreprenorul, fiind calificat in meseria de lacatus confectii-metalice, a desfășura asemenea activități ca salariat, la sectii de confecţionarea si montarea  unor confecții metalice, la diverse fabrici din Sibiu .In prezent solicitantul detine un mic atelier , unde confectioneza  porți, garduri, balustrade, scări, etc. 

Acesta activitate este realizata in cea mai mare parte manual, ducind la intirzieri pentru livrarea produselor catre client.

Avind in vedere ca viitorul antreprenor detine aptitudini  fata de acesta meserie ,isi doreste sa deschida o firma.

Viitoarea firma detine un spatiu in proprietate pentru desfasurarea activitatii insa nu detine echipamentele necesare desfasurarii procesului de productie.

In cadrul firmei propuse, activitatea  va cuprinde amenajarea  unui atelier destinat productiei de confectii metalice, vanzarea directa catre client si montajul, unde este cazul.

Obiect principal de activitate este producerea de confecții metalice la comandă, respectiv: Porți, garduri, balustrade, scări interioare/exterioare, grătare, copertine, rafturi metalice, grilaje, jgheaburi, burlane si accesorii sistem scurgere, etc.

De asemena, obiectul de activitate mai include și montarea și întreținerea produselor.

Produsele finite obținute de către societate sunt: porți acces, garduri-imprejmuri proprietate, balustrade, scări interioare/exterioare, rafturi metalice, grătare, copertine, grilaje, jgheaburi si burlane etc.

Produsele obtinute sunt de diferite marimi, forme, in general la comanda si preferintele clientilor. Materiile prime folosite in procedul de productie sunt placile metalice, fitingurile, piesele turnate, diferitele forme de metale, expandat, sectionat sau, sarmele de sudura etc.

Viziunea asupra afacerii, este urmarirea cu consecventa a metodologiei, de la mic la mare, pornind de la proximitate spre extindere. Accentul pus mereu pe calitatea produselor  executate si promptitudinea serviciilor oferite poate creste vizibilitatea afacerii, toate acestea fiind realizate pe baza unor principii de relatie colegiala foarte bine inchegata si comportament adecvat cu clientul. 

Misiunea noastra principala este satisfacerea cerintelor clientilor. Le ascultam dorintele si le oferim cele mai potrivite solutii, in conditii de maxima seriozitate si responsabilitate. Urmarim imbunatatirea continua a performantelor si a calitatii produselor si serviciilor oferite, pe baza observatiilor si a sesizarilor clientilor. Asiguram toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregatirea continua a personalului, pentru dezvoltarea competentelor profesionale si a abilitatilor de a oferi servicii de cea mai buna calitate. Astfel, urmarim: satisfacerea cerintelor clientilor, crearea unui mediu intern favorabil dezvoltarii, mentinerii si motivarii capitalului uman, asigurarea resurselor umane, financiare, materiale, tehnice si informationale pentru realizarea obiectivelor propuse, un model economic competitiv.

Valori:

  • Incredere. Afacerile recurente ne ajuta sa pastram preturile si nivelul de stres la un nivel decent. De aceea, increderea in parteneri este critica. Intelegem ca este un atribut foarte fragil si care poate fi dobandit doar prin confirmarea asteptarilor stabilite, de fiecare data.
  • Calitate. Toate companiile promit servicii de calitate, dar putine reusesc sa le livreze. Firma noastra este pregatita pentru calitate.
  • Pragmatism. Furnizam doar produse si servicii care conteaza. Gandim solutii de valoare, durabile in timp. Suntem inovativi, dar intelegem la fel de bine pragmatismul fiecarei afaceri.
  • Parteneriat. Credem in succesul reciproc – ca o lege in afaceri pe care o respectam. Castigarea increderii este doar un pas. Avem o preocupare permanenta de a descoperi noi tehnologii care ii ajuta pe partenerii nostri sa faca mai mult, sa fie mai competitivi, iar pe noi, mai valorosi.
  • Flexibilitate. Fiecare afacere este diferita. In consecinta, ne adaptam produsele si serviciile la nevoile partenerilor nostri.
  • Dezvoltare. Ne place sa crestem ca oameni si ca organizatie. Cunostintele sunt ceea ce ne fac valorosi. Incurajam in permanenta dezvoltarea oamenilor, prin training profesional sau crearea de echipe atat in interiorul organizatiei, cat si impreuna cu partenerii nostri.
  • Simplitate. Facem tot ce trebuie pentru ca produsele noastre sa fie usor de folosit.