FIUL TÂMPLARULUI CREATIVE SRL

Denumire afacere: FIUL TÂMPLARULUI CREATIVE SRL

Nume si prenume Antreprenor: Gafița Victor

Valoare ajutor de minimis: 108.000 lei

Descriere afacere:

Ideea de afacere are la baza pasiunea pentru pictura, sculptura si prelucrarea lemnului, intr-un cuvant pasiunea pentru frumos.

Ca urmare a propriilor observatii privind nevoia manifestata am realizat ca piata produselor din lemn este in continua expansiune, si ca urmare se manifesta o cerere mare servicii in domeniu.

Experienta si pregatirea in domeniu vor contribui in mod semnificativ la realizarea unor lucrari de calitate, astfel incat clientii sa observe diferenta intre lucrarile executate de noi fata de concurenti si sa ne aleaga in continuare.

FIUL TÂMPLARULUI CREATIVE SRL va fi o firma flexibila, care se va plia la nevoile clientilor si va oferi servicii de calitate la un pret accesibil.

Principalele produse si servicii oferite vor fi:

 • fabricarea de carcase (stupi si componente pentru stupi, lazi, nuclee apicole etc.)
 • artizanate din lemn
 • fabricarea de scaune si banci pentru gradina 
 • fabricarea de mobilier pentru casa si gradina
 • finisarea/reconditionarea scaunelor, bancilor si altor obiecte din lemn
 • finisarea mobilierului (vopsirea, lacuirea)

Clientii vizati de FIUL TÂMPLARULUI CREATIVE SRL se impart in 2 categorii principale: persoane fizice si persoane juridice.

Din dorinta de a oferi produse de calitate clientilor finali, vom lucra cu furnizori certificati si vom realiza permanent verificarea si evaluarea acestora, astfel incat sa previna eventuale lipsuri in ceea ce priveste calitatea materiei prime.va fi o firma flexibila, care se va plia la nevoile clientilor si va oferi servicii de calitate la un pret accesibil.

Viziune

Activitatea noastra urmareste sa transmita dragostea pentru frumos si arta, sa aduca satisfactie tuturor beneficiarilor nostri: clienti, colaboratori, comunitate, prin lucrarile pe care le vom realiza.

Misiune

Misiunea firmei va fi instruirea tinerilor, in special in domeniul prelucrarii lemnului si se va urmari finantarea unui ONG care are ca scop formarea tinerilor in acest domeniu de activitate.

FIUL TÂMPLARULUI CREATIVE SRL va presta servicii intr-un mod performant, astfel incat beneficiarii sa vada in noi un partener pe termen lung.

Valori

Principalele valori ale companiei vizeaza:

 • Profesionalismul – lucram cu o echipa de oameni priceputi si pasionati in domeniu;
 • Atentia pentru client este o valoare importanta pe care o aratam fiecarui client in parte prin implicarea noastra si atentia la detalii;
 • Corectitudinea, punctualitatea si respectul pentru clienti, reprezinta valori importante pe care le oferim clientilor nostrii;
 • Eficienta – livram produsele in termenul indicat de clienti si negociat cu acesta inca de la inceput, utilizam materialele optime alese impreuna cu clientul;
 • Pretuirea lucrului bine facut si continua perfectionare.

Obiective:

- Obtinerea  notorietatii pe piata locala si regionala, prin executarea de lucrari de calitate apreciate de clienti;

- Cresterea capacitatii de lucru, cu ajutorul finantarii vom reusi sa achizitionam utilaje si masini care sa ne ajute sa realizam lucrari de calitate si la un nivel mai mare de profesionalism. Totodata vom mari capacitatea echipei de lucru, astfel incat sa putem realiza lucrarile intrun temen mai scurt si sa contractam mai multe lucrari;

- Diversificarea portofoliul de lucrari – cu timpul vom include in portofoliu si alte tipuri de lucrari in functie de solicitarile clientilor;