RADU&ANGI SRL

Denumire afacere: RADU&ANGI SRL

Nume si prenume Antreprenor: Dragoi Angela Elena

Valoare ajutor de minimis: 109.066,86 lei

Descriere afacere:

Societatea Radu&Angi SRL urmăreşte să diversifice posibilitățile de vânzare către localnicii din Apoldu de Sus si imprejurimi, astfel incat acestia sa aiba la indemana tot ceea ce au nevoie.

Am inceput la scară mică, insa vom evolua în mod constant, pe măsură ce cererea pentru produsele noastre va crește. Investi timp și muncă în produse de calitate, ne informam continuu cumpărătorii, în limita posibilităților; ne evaluam continuu activitatea și vom persevera mai ales dacă cei care cumpără sunt mulțumiți de ceea ce oferim.

Radu&Angi oferi fie posibilitatea de servire pe loc in locatia din Apoldu de Sus, intr-o locatie luminoasa, linistita si prietenoasa, fie posibilitatea de servire la pachet, produsele fiind ambalate individual in ambalaje speciale;

Viziune: Magazinul nostru să devină magazinul vostru. Vă aducem aproape tot ce vă este necesar pentru confortul și sănătatea voastră.

Misiune: Misiunea companiei este de a ajuta cumpărătorii să facă alegerea corectă şi să creeze lumea sa proprie emoţională şi confortabilă, plină de produse sănătoase și de înaltă calitate.

Valori:

  • Confort şi accesibilitate. Deschizând magazinul nostru ne conducem în primul rând de tendinţa de a simplifica la maximum accesul către produsele de strictă necesitate.
  • Deservire perfectă. Sentimentul de satisfacţie pe care clienţii îl iau cu ei este foarte important pentru noi. De aceea, la recrutarea personalului şi pregătirea lor profesională, noi punem accent deosebit pe abilităţile lor de comunicare, prietenie şi deschidere. Astfel, noi asigurăm competenţă maximă din partea angajaților noştri şi facem tot posibilul ca comunicarea dumneavoastră cu dânşii să fie plăcută şi informativă.
  • Calitatea. Ne străduim permanent să controlăm, nu numai calitatea tuturor produselor, dar şi serviciile pe care le oferim.
  • Etica. Ne străduim să acordăm o atenţie deosebită valorilor umane şi morale în afaceri şi în serviciu.
  • Responsabilitate. Ne străduim să acordăm întotdeauna prioritate alegerilor serioase şi de încredere.

Obiective:

OS 1 - Crearea a minim 2 locuri de munca si ocuparea acestora;

OS 2 - Atragerea unui numar de minim 200 de clienti individuali in primul an de activitate;

OS 3 - Cresterea notorietatii pe piata;

OS 4 - Fidelizarea clientilor actuali si cresterea anual cu minim 20% a numarului de clienti