CITY PAVING SRL

Denumire afacere: CITY PAVING SRL

Nume si prenume Antreprenor: Baronescu Daniela Florentina 

Valoare ajutor de minimis: 108.000 lei

Descriere afacere:

Ideea afacerii consta in productia unei game extinse de produse din beton pentru constructii (pavele, boltari, borduri, rigole etc) in functie de nevoile clientilor, pe baza de contract sau comanda. In timp ce asfaltarea implica costuri ridicate de montaj si riscuri in realizarea lucrarii, folosirea pavelelor este o solutie mai simpla, cu implicatii mai mici. De exemplu, in cazul aparitiei unor denivelari de teren sau a necesitatii unor lucrari subterane, pavelele din beton iti asigura posibilitatea unor lucrari de reparatii pe suprafete mici, cu costuri reduse, fara a se distruge intreaga amenajare si fara a se observa interventia. In plus, se vor putea refolosi pavelele daca peste cativa ani se va dori reconfigurarea suprafetei pavate. De asemenea, produsele din beton presupun rezistență foarte mare la uzură, datorită materialului dens, omogen, folosit pentru pavele, dale și borduri.

Proiectul consta in productia de produse din beton care devin din ce in ce mai populare si in tara noastra.

- Pavele premium. Se disting prin rezistenta, finisaje atente, cromatica deosebita si forme interesante, care le confera un aspect estetic placut, dar si functionalitatea adaptata spatiilor. Sunt alegerea ideala pentru pavarea de zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

- Pavele standard. Cu o gama extinsa de culori si forme, pavelele din gama Standard intregesc oferta de produse, fiind o alegere practica si accesibila in acelasi timp. Sunt recomandate pentru proiecte rezidentiale sau comerciale de amploare, pentru amenajari de alei, trotuare, piete, spatii de parcare sau zone de acces auto.

- Borduri. Delimiteaza spatiile create si finiseaza proiectul, valorizand intregul ambient. Ele incadrează si dau forma concreta aleilor, strazilor, parcarilor sau platformelor industriale. De asemenea, prin formele interesante, redau un contur frumos şi elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele din jurul caselor.

- Bolțari pentru ziduri și bolțari de fundație. Produsi din beton, boltarii au aplicatii atat în constructiile civile, cat si în cele industriale de la ziduri de orice tip - interioare sau exterioare - la garduri, dependinte si anexe din jurul unei gospodarii, pana la cladiri industriale, hale sau ferme. Fie ca sunt utilizati pentru fundatiile cladirilor sau a zidurilor neportante, boltarii oferiti sunt recunoscuti pentru rezistenta sporita, usurinta in zidarie, dar si economia de timp si resurse.

- Rigole din beton. Suprafeţele amenajate vor fi menţinute curate şi funcţionale pe orice fel de vreme prin sistemul de rigole montat pe marginile trotuarelor, străzilor sau ale curţilor. Având forme şi dimensiuni variate, rigolele sunt concepute astfel încât să se potrivească specificului terenului şi să fie perfect compatibile cu modelul de pavaj ales, pentru diferite destinaţii.

Produsele oferite de firma noastra vor prezenta urmatoarele avantaje comparativ cu cele ale concurentei:

- raport pret-calitate foarte bun. Calitatea va fi similara cu a principalilor concurenti, iar pentru inceput preturile vor fi mai reduse, pentru atragerea clientilor.

- timp mai scurt pentru executia si livrarea comenzilor. Initial vom realiza un stoc de produse finite, cele mai cautate, astfel incat acestea sa poata fi livrate intr-un timp foarte scurt de la plasarea comenzii.

- gama variata de culori,.

- toate produsele realizate si livrate vor avea instructiuni de intretinere si curatare si vor beneficia de o durata de garantie de 24 de luni si reparatii contra cost post garantie.

- vom asigura consiliere gratuita clientilor firmei in vederea alegerii celor mai potrivite produse, in functie de necesitatile lor concrete

Viziunea firmei este de a deveni un furnizor important de pavele din beton la nivel local si regional.

Misiunea firmei este de a valorifica fiecare proiect al clientului si de a oferi produse de calitate, executand fiecare lucrare cu pasiune si seriozitate, oferindu-le clientilor un partener pe termen lung.

Valorile firmei sunt reprezentate de:profesionalism, calitate, flexibilitate, corectitudine, optimizate prin raportul pret-calitate, atentia la detalii si abordarea personalizata a proiectelor.

 

Obiective:

  • Dublarea capacitatii de productie.
  • Diversificarea gamei de produse prin introducerea unor noi modele.
  • Extinderea pietei de desfacere catre alte regiuni din Romania