VIDAS FAM SRL

Denumire afacere: VIDAS FAM SRL

Nume si prenume Antreprenor: Suciu Dumitru Irinel 

Valoare ajutor de minimis: 110.000 lei

Descriere afacere:

Ideea afacerii noastre a aparut ca urmare a sesizarii faptului ca pe piata locala nu exista, o astfel de afacere si se fundameneteaza pe experienta profesionala relevanta si pregatirea personalului implicat. Intentionam sa asiguram un mediu sanatos si sigur in care cei mici pot practica sporturi de echipa, sub supravegherea atenta si indrumarea unor profesionisti, in scopul dezvoltarii fizice armonioase si al asigurarii echilibrului mental.  

Societatea asigura clientilor sai urmatoarele tipuri de servicii:

Inscrierea copiilor la scoala de fotbal, pe baza de abonament lunar.

Formarea grupelor de varsta, impartirea lor intre cei 2 antrenori si stabilirea calendarului de antrenament;

  • Derularea programului de instruire sportiva, timp de 3 zile pe saptamana, durata unui antrenament nedepasind 90 minute.
  • Organizarea de jocuri amicale cu echipe similare, provenind din localitatile din imprejurimi;
  • Inscrierea echipelor si participarea la campionate.
  • Follow up si obtinerea de feedback de la clienti;
  • Incheierea de parteneriate si colaborari cu enitati care au activitati similare sau complementare.

Pe langa aceste produse, personalul angajat al bazei sportive de fotbal este la dispozitia tuturor persoanelor interesate de activitatea scolii, in directia educarii celor mici in spiritul unei vieti active.

Societatea isi propune sa dezvolte un portofoliu vast de servicii oferite si sa asigure dotari suplimentare, de calitate, care sa atraga un numar suplimentar de clienti, din cele mai diferite categorii si medii. Diversificarea serviciilor și dezvoltarea continua a personalului, disponibilitatea  asociatului unic de dotare continua a spatiului, constituie premise reale pentru dezvoltarea afacerii, in conditiile cresterii calitatii serviciilor si a asigurarii satisfactiei clientului.

Viziunea VIDAS este de a indruma copiii de diverse varste, sub supravegherea unor profesionisti in domeniu, catre un stil de viata activ, sanatos, in care miscarea si activitatile in aer liber sa inlocuiasca timpul pe care foarte multi dintre acestia il petrec in fata calculatoarelor, cu tablete si telefoane in mana, in spatii inchise. Orice activitate sportiva contribuie decisiv la o dezvoltare fizica armonioasa, la asigurarea unui echilibru mental si are implicatii in promovarea increderii in sine, a spiritului de fair-play, a tolerantei, a dorintei de a performa, a ambitiei de a reusi. Toate acestea sunt dublate de elementul de distractie, de buna dispozitie, de consumul de energie negativa pe care sportul il aduce in vietile micutilor in formare.

Misiunea noastra este de a orienta cat mai multi copii din Miercurea Sibiului si imprejurimi spre sport, in mod specific fotbal, oferind un mediu profesionist in care acestia sa-si poata dezvolta abilitatile sportive, sa se instruiasca si sa se distreze.

Valori

Principalele valori ale companiei vizeaza:

  • Calitatea serviciilor oferite – S.C. VIDAS S.R.L. lucreaza cu furnizori verificati si personal calificat pentru a oferi clientilor sai finali servicii profesionale inalt calitative. Totodata, compania isi propune sa asigure permanent imbunatatirea proceselor si a serviciilor oferite clientilor.
  • Pasiune – S.C. VIDAS S.R.L. s-a nascut din pasiunea pentru sport, pentru un regim de viata sanatos, pasiune pe care vom incerca sa o transmitem clientilor nostri si persoanelor interesate de activitatea scolii, prin intermediul personalului angajat, identificat dupa criterii specifice de selectie.
  • Experienta, nu doar un simplu serviciu prestat – S.C. VIDAS S.R.L. pe langa serviciile inalt calitative oferite din portofoliul sau, asigura clientilor vizati o intreaga experienta de cumparare. Personalul angajat asigura consilierea si indrumarea copiilor si  pastreaza legatura cu parintii, continuu, pe parcursul proceselor de instruire. De asemenea,  asiguram motivarea si incurajarea copiilor in directia depasirii propriilor limite si avand responsabilitatea crearii unui sentiment de coeziune la nivelul grupurilor formate, al culturii fair play-ului in sport dar si in viata de zi cu zi.
  • Responsabilitate fata de clientul final – S.C. VIDAS S.R.L. are o echipa responsabila si calificata, si acest lucru se reflecta in detalii privind amenajarea spatiului, serviciile din portofoliu, strategiile de vanzare, felul in care isi fructifica avantajele detinute, astfel incat, in timp, afacerea sa se dezvolte in mod firesc, sustenabil, iar clientii sa fie pe deplin satisfacuti.

Obiective

OS 1 - Crearea a minim 2 locuri de munca si ocuparea acestora in luna 2 de activitate;

OS 2 - Atragerea unui numar de 80-100 de clienti individuali in primul an de activitate;

OS 3 - Realizarea unei cifre de afaceri de aprox. 88.000 lei in primul an de activitate;

OS 4 - Cresterea notorietatii pe piata;

OS 5 – Reprezentarea optiunii numarul 1 a clientilor in ceea ce priveste variantele de inrolare a copiilor in activitati organizate de petrecere a timpului liber (cu caracter sportiv), in localitatea Miercurea Sibiului si imprejurimi