ANA&NICO SALON SRL

Denumire afacere: ANA&NICO SALON SRL

Nume si prenume Antreprenor: Ciociu Anca

Valoare ajutor de minimis: 109.250 lei

Descriere afacere:

Activitatea pe care o vom desfasura prin implementarea planului de afaceri vizeaza servicii specifice de coafor si manichiura/pedichiura. ANA&NICO SALON SRL va fi considerat un salon de frumusete cu un orar de functionare flexibil , adaptat nevoilor  clientilor. Noi vom oferi o gama larga de servicii care includ: tuns, indreptat, permanent, ondulat, vopsit, spalat; manichiura si pedichiura.

Activitatile de infrumusetare pe care le vom desfasura vor viza aspecte precum:

- aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat, activitati de spalare a parului;

- manichiura si pedichiura clasica, oja semipermanenta, gel.

Concret, prin intermediul planului de afaceri dorim sa dezvoltam activitatea principala a firmei, respectiv activitati de infrumusetare la cele mai inalte standarde de calitate, beneficiind de o tehnologie de ultima generatie.

Localizare: planul de afaceri se va implementa in orasul Miercurea Sibiului intr-o zona cu multa vizibilitate si accesibilitate pentru desfasurarea activitatii.

Pentru implementarea planului de afaceri in activitatea de coafor si alte activitati de infrumusetare se vor achizitiona o serie de echipamente de ultima generatie tehnologica.

Ideea afacerii vine din atractia intreprinzatorului catre acest domeniu, din piata pe care a indentificat-o si din dorinta de a oferi servicii clientilor cu un grad de satisfactie mai mare decat la concurenta, beneficiind de cele mai noi si performante produse si tehnologii din domeniu. Admistratorul firmei a urmat cursuri de specialitate in hairstyling si are o experienta relevanta in acest domeniu.

Principalele etape necesare dezvoltarii intreprinderii sunt:

- Achizitionarea echipamentelor, mobilierului si materialelor consumabile necesare;

- Angajarea personalului;

- Realizarea unei cifre de afaceri in valoare de 30% din valoarea finantarii nerambursabile pentru a putea obtine transa a doua a finatarii; - Diversificarea gamei de servicii prin achizitionarea de noi echipamente si angajarea de personal suplimentar.

Viziunea intreprinderii: ANA&NICO SALON SRL isi propune sa devina un nume important in domeniul saloanelor de infrumusetare, in conformitate cu nevoile pietei si ale clientilor, astfel incat sa contribuie la dezvoltarea societatii in ansamblu.

Misiunea intreprinderii: ANA&NICO SALON SRL isi propune sa satisfaca o gama variata a nevoilor clientilor sai prin oferirea de servicii cu un inalt grad de profesionalism, la pretul cel mai bun.

Pentru realizarea misiunii noastre, urmarim imbunatatirea continua a performantelor si a calitatii serviciilor oferite, pe baza feedback-ului, observatiilor si a sesizarilor primite de la clientii nostri.

Asiguram toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregatirea continua a personalului, pentru dezvoltarea competentelor profesionale si a abilitatilor de a oferi servicii de cea mai buna calitate in domeniul serviciilor de infrumusetare.

Astfel, urmarim: satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor nostri la cele mai inalte standarde de calitate; crearea unui mediu intern favorabil dezvoltarii, mentinerii si motivarii capitalului uman; prevenirea poluarii mediului inconjurator si instruirea angajatilor pentru protectia mediului; asigurarea resurselor umane, financiare, materiale, tehnice si informationale pentru realizarea obiectivelor propuse; stabilirea si mentinerea unor relatii reciproc avantajoase cu furnizorii si clientii intreprinderii.

Principalele valori ale companiei vizeaza:

  • Calitate – ANA&NICO SALON SRL lucreaza cu furnizori certificati si personal calificat pentru a oferi clientilor finali servicii de calitate. Totodata compania investeste permanent in imbunatatirea proceselor si produselor oferite clientilor.
  • Pasiune – ANA&NICO SALON SRL s-a nascut din pasiunea antreprenorului pentru frumusete si sanatate, ceea ce transmitem si clientilor nostrii prin intermediul echipei noastre de oameni pasionati si dedicati in domeniu.
  • Flexibilitate – pentru ANA&NICO SALON SRL flexibilitatea fata de clienti este o valoare importanta pe care doreste sa o imbunatateasca permanent prin produsele si serviciile pe care le ofera clientilor sai.
  • Creativitatea – ANA&NICO SALON SRL mizeaza pe creativitatea angajatilor sai si sprijina dezvoltarea spiritului creativ in randul oamenilor pasionati de frumos si schimbare.