BLONDU COFFEE SRL

Denumire afacere: BLONDU COFFEE SRL

Nume si prenume Antreprenor: Răceanu Daniel Raul

Valoare ajutor de minimis: 109.250 lei

Descriere afacere:

Ideea de afacere BLONDU COFFEE SRL a aparut odata cu diversificarea gusturilor bautorilor de cafea si necesitatea acestora de a servi produse specialitati pe baza de cafea, ceaiuri, milkshake, suc din fructe, bere, cocktail-uri, etc, diferite de cele preparate in casa la filtru sau la ibric.

Piata cafenelelor inregistreaza o crestere constanta, atat cantitativ cat si valoric. Aceasta afacere este considerata una dintre cele mai profitabile pe termen lung pentru ca acopera o nevoie constanta: aceea de a savura o cafea buna alaturi de prieteni intr-un cadru placut si relaxant. In ciuda numarului mare de cafenele, in continuare piata este nesaturata, daca este sa tinem cont de calculele facute la nivel european.

Firma noastra va oferi clientilor sai servicii specialitate de servire a specialitatilor din cafea, ceaiuri, milkshake, suc din fructe, bere, cocktail-uri, etc. Prin oferirea acestor servicii clientilor, se va asigura incasarile necesare care vor fi mai mari decat cheltuielile pentru prestarea acestor servicii, rezultand profitul pentru firma.

Principalele linii de produse oferite de BLONDU COFFEE SRL sunt:

 • cafea - diverse sortimente si arome (espresso, cappuccino, cafe latte, marocchino, Irish coffe, etc.);
 • ceai - diverse sortimente si arome;
 • milkshake - diverse sortimente si arome;
 • suc din fructe - diverse sortimente;
 • bere, cocktail-uri, etc.

Pe langa aceste produse, cafeneaua va oferi acces gratuit la internet wireless si la anumite ziare si reviste mondene. In plus, in week-end, cafeneaua va organiza seri tematice (karaoke, muzica live, etc.).

Spatiul cafenelei va putea fi inchiriat pentru petreceri private, partial sau in intregime.

Produsele oferite de cafeneaua noastra sunt destinate persoanelor care consuma des cafea sau produse pe baza de cafea si care fac diferenta intre un produs de calitate cum sunt cele oferite de firma noastra.

Cafeneaua a fost gandita cu scopul de a satisface placerea clientilor de a consuma aceste produse intr-un mediu cat mai placut, de asemenea ne-am gandit si la cei care nu au timpul necesar sa serveasca cafeaua la noi si am creeat serviciul coffee to go.

Deasemenea venim si cu caracterul de noutate atunci cand le propunem clientilor nostri sa-si creeze propria bautura, specialitate cafea.

In viitorul apropiat societatea vizeaza prin dezvoltarea complexa  a serviciilor si a dotarilor, atragerea unui număr cât mai mare de clienti, de diferite categorii: din medii  sociale diferite (rural-urban, tara-strainatate cu venituri mici, medii si mari). Diversificarea serviciilor și dezvoltarea continua a personalului, o actualizare periodica a dotarilor, va determina eficienta, siguranta, creșterea cifrei de afaceri, a profitului, contribuindu-se astfel la dezvoltarea economica a firmei in paralel cu crestera calitatii serviciilor si cresterea gradului de multumire al clientului.

Pentru atingerea acestor obiective  societatea intentioneaza sa achizitioneze: echipamente si  aparatura; sa  asigure o forta de munca instruita/calificata si motivata si loiala firmei, cu o etica profesionala crescuta, care să contribuie, prin continua dezvoltare a performantelor profesionale individuale si de echipă, la atingerea indicatorilor de performanta preconizati ai afacerii. Se va inchiria un spatiu adecvat desfasurarii servciilor. Spatiul va fi reabilitat si igienizat pentru a corespunde specificului activiattilor de bar si va fi dotat cu echipamentele achizitionate din bugetul planului de afaceri. Se vor obtine avizele si autorizatiile necesare (aviz sanitar, aviz ITM, aviz ISU, aviz protectia mediului etc.).

BLONDU COFFEE SRL ofera de asemenea servicii complementare de srevire si livrare a produselor dupa cum urmeaza:

 • Livrare la domiciliu / la serviciu – pentru clientii fideli, care achizitionaeza in mod regulat produsele noastre sau pentru clientii care achizitioneaza cantitati de minimum 30 buc se poate asigura livrara la locul indicat de client;
 • Posibilitatea de servire pe loc in locatia din Miercurea Sibiului, intr-o ambianta linistita si eleganta;
 • Posibilitatea de servire la pachet pentru acasa, produsele sunt ambalate individual in ambalaje speciale;
 • Posibilitatea realizarii de abonamente si comenzi planificate in baza unui contract standard agreat de ambele parti;
 • Posibilitatea de configurare a produselor in functie de preferintele clientului, prin selectia specialitatilor de cafea sau ceai din portofoliul nostru si combinarea aromelor dupa gustul clientului.

BLONDU COFFEE SRL ofera pe langa produsele sale delicioasa si un mediu elegant si placut unde se poate servi cafeau preferata, ceaiuri, milkshake, suc din fructe, bere, cocktail-uri, etc.

Cafeneaua se adreseaza unui public foarte larg, cu activitate profesionala cat mai diversa.

Alte avantaje ale BLONDU COFFEE SRL:

 • Locatia, design-ul spatiului care va fi amenajat, modern, relaxant si ergonomic, accesibil, care ofera o prima imagine clientului despre calitatea firmei;
 • Echipamente si tehnologie avansate, utilizarea de materiale de buna calitate, colaboratori si furnizorii de materiale/consumabile/produse pentru curatat profesionale; Personal instruit, inclusiv protectia muncii, dinamic, motivat cu capacitate de imbunatatire contiuna a performantelor profesionale, deschis spre adoptarea de echipamente si proceduri inovative in domeniu, capabil sa tina pasul cu schimbarile alerte in acest domeniu si cerintele /exigentele clientilor.

Viziunea BLONDU COFFEE SRL este de a incuraja publicul consumator de cafea sa consume produse de cafea si nu numai, intr-un ambient placut, unde se pot relaxa consumand o gama diversificata de produse si specialitati de cafea si ceaiuri aduse din toate colturile lumii.

Misiunea BLONDU COFFEE SRL este de a oferi consumatorilor de cafea din Miercurea Sibiului o experienta diferita si un mediu placut pentru servirea cafelei.

Valori

Principalele valori ale companiei vizeaza:

 • Calitate – BLONDU COFFEE SRL lucreaza cu furnizori certificati si personal calificat pentru a oferi clientilor finali produse de calitate. Totodata compania investeste permanent in imbunatatirea proceselor si produselor oferite clientilor.
 • Pasiune – BLONDU COFFEE SRL s-a nascut din pasiune pentru cafea si ceaiuri, ceea ce transmitem si clientilor nostrii prin intermediul echipei noastre de oameni pasionati si dedicati in domeniu.
 • Experienta – BLONDU COFFEE SRL mizeaza pe crearea unei ambiante placute pentru servirea bauturii preferate, intr-un cadru placut alaturi de prieteni sau in inBLONDUtate, creand o experienta deosebita pentru consumatorii de cafea si nu numai. 
 • Creativitatea – BLONDU COFFEE SRL ofera posibilitatea de a pune in valoare creativitatea clientilor sub indumarea echipei BLONDU COFFEE SRL si nu numai. Mizam pe creativitatea clientilor si sprijinim dezvoltarea spiritului creativ in randul consumatorilor de cafea.

Contact: 0755.158.342