BANU MUSIC SRL

Denumire afacere: BANU MUSIC SRL

Nume si prenume Antreprenor: Banu Pintea Nicolae

Valoare ajutor de minimis: 108.756 lei

Descriere afacere:

BANUMUSIC SRL  ofera servicii unice pentru fiecare eveniment in parte, avand un repertoriu bogat si o experienta vasta. Vom oferi o petrecere unica la nunti, botezuri si petreceri private, incercand sa combinam muzica de petrecere din toate zonele tarii cu muzica usoare din toate timpurile, facand un show complet.

Sustinuti de o tehnologie de ultima ora reusim sa oferim fiecarui client solutii tehnice complete pentru tipul de eveniment pe care il doreste.

Suntem o echipa de oameni bine pregatiti in domeniul artistic, cu experienta profesionala vasta, care dorim sa ne imbunatatim calitatea actului artistic, incercand sa venim in permanenta in intampinarea solicitarilor clientilor nostri.

Serviciile BANUMUSIC SRL se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc ca evenimentul lor sa fie unul de neuitat. Vom adapta permanent oferta la specificul si preferintele clientilor, administratorul afacerii propunandu-si sa elaboreze si sa promoveze pachete personalizate pentru toate tipurile de clienti, inclusiv pentru cei din comunitatile marginalizate.

Viziunea firmei este orientata in directia urmatoarelor strategii:

- adaptabilitatea la cerintele clientului, oferindu-i acestuia confortul de a participa la diferite activitati relaxante, transformand un eveniment obisnuit intr-unul exceptional, de buna calitate;

- dezvoltarea  continua a tehnologiei, astfel incat utilizarea echipamentelor achizitionate sa corespunda exigentelor clientilor.

Misiunea firmei noastre este de a oferi clientilor servicii calitative la preturi accesibile si direct proportionale cu oferta.

Valorile pe care BANUMUSIC SRL le va respecta sunt

  • calitatea actului artistic propus si prestat;  
  • promovarea valorilor si traditiilor locale si nu numai;
  • pasiunea, capacitatea si creativitatea individuala a fiecarui membru al echipei;
  • respectul fata de client indiferent de apartenenta sa.

Obiective:

OS1. Crearea a minim 2 locuri de munca pe perioada nedeterminata in cadrul unitatii in termen de maxim 5 luni de la infiintarea firmei;

OS3. Contractarea a cel putin 15 evenimente in primul an de activitate a firmei.

OS4. Dezvoltarea portofoliului de servicii oferitre incepand cu al doilea an de activitate;